HELVACI ALI DEN HAAG

Recentebeoordeling


5 sterren uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Helvaci Ali Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2024 om 5:06 Excellent service, excellent flavours!!!
23 apr 2024 om 19:48 Heel lekker, erg zoet. Drankje is heerlijk.
20 apr 2024 om 1:07 Erg lekker ijs, vlot en vriendelijk bezorgd. Lotus en chocolade zijn onze favoriet. Aanrader!
25 mrt 2024 om 20:15 Heerlijk
23 mrt 2024 om 22:08 We hebben 2uur moeten wachten op een kant en klaar gebak, omdat er te weinig thuisbezorgd bezorgers zijn.. Ik kon niet eens annuleren of ik kreeg niet eens de keuze vooraf met de vraag of ik zolang wil wachten.
21 mrt 2024 om 8:24 Het was echt heerlijk! Pistache en Lotus zijn favoriet hier. Ook Chocola geprobeerd. En tot mijn verbazing helemaal niet zo machtig als k dacht. Lekker!
7 mrt 2024 om 18:39 Dit is echt fantastisch lekker
2 mrt 2024 om 23:36 Heeeerlijk!!
16 feb 2024 om 12:04 Ja...kan niets anders zeggen...heerlijk. kende de Turkse versie niet, maar vind het echt lekker. Ook Maras ijs geprobeerd, maar die vond ik zelf niet echt bijzonder. Hier thuis is de zada helva erg geliefd en op nr 2 de lotus.
23 dec 2023 om 22:58 .